|
 |
Dvd filmszerkesztés
|
 |
|
sityuka |

Versenyző
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Szer. Dec. 16, 2009 5:01 pm
Hozzászólás témája:
|
 |
Divxboy írta: |
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy milyen jó konvertert ismertek ami dvd-ből készít divx-et,olyan kellene amellyel 700mb-os divxeket lehet létrehozni és jó a minősége.Köszi szépen az infot. |
Szerintem AutoGordianKnot de én nem használtam.
"Az Auto Gordian Knot egy freeware alkalmazás, amely film DVD-ket konvertál DivX, vagy XviD formátumba. A nem védett DVD-ket négy lépésben konvertálja, de hosszabb filmekhez is alkalmas, mert CD-nyi méretűre bontja fel őket, hogy könnyebb legyen velük dolgozni."
üdv.
|
|
|
|
Elküldve: Szer. Dec. 16, 2009 5:01 pm
Hozzászólás témája:
|
 |
|
|
Divxboy |

Érdeklödő
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Csüt. Dec. 17, 2009 8:47 am
Hozzászólás témája:
|
 |
sityuka írta: |
Divxboy írta: |
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy milyen jó konvertert ismertek ami dvd-ből készít divx-et,olyan kellene amellyel 700mb-os divxeket lehet létrehozni és jó a minősége.Köszi szépen az infot. |
Szerintem AutoGordianKnot de én nem használtam.
"Az Auto Gordian Knot egy freeware alkalmazás, amely film DVD-ket konvertál DivX, vagy XviD formátumba. A nem védett DVD-ket négy lépésben konvertálja, de hosszabb filmekhez is alkalmas, mert CD-nyi méretűre bontja fel őket, hogy könnyebb legyen velük dolgozni."
üdv. |
Szia!
Ezt a progit ismerem és használom is,csak néha van gond a divx-el amit konvertál.
|
|
|
dvdX |

Site Admin
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Kedd. Dec. 22, 2009 1:57 pm
Hozzászólás témája:
|
 |
|
|
mnorberto |

Érdeklödő
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Szer. Dec. 23, 2009 1:22 pm
Hozzászólás témája: Supreader
|
 |
Újabb gondom adódott újfent egy feliratkonvertáló programmal.
A Supreader programba, ha adott .sup fájlt hívok be és .srt feliratra konvertálom, 1-től ....1xxx-ig csak ezt a szöveget találom mindenhol hogy Line 1, Line 2, Line 3....
Most mi baj ezzel?
|
|
|
dvdX |

Site Admin
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Szer. Dec. 23, 2009 2:36 pm
Hozzászólás témája:
|
 |
Ezt progit nem ismerem, de a SubtitleCreator azt hiszem megcsinála azt amit szeretnél.
_________________ Üdvözlettel dvdX
Kérlek ne küldj privát üzenetet DVD-és dologgal kapcsolatban!
Nyugodtan kérdezz a Fórumon.
További info
|
|
|
mnorberto |

Érdeklödő
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Szer. Dec. 23, 2009 4:09 pm
Hozzászólás témája: Subtitle creator
|
 |
Köszi, programnak szerintem megfelelne, csak telepítéskor a gép ezt írja ki nekem: ".NET runtime library is not installed!" Ez mit jelent és hogy oldhatom meg a problémát?
Kissé el vagyok akadva mostanság ezzel a feliratkonvertálással, progi kereséssel - ennyi hézag sose akadt egyszerre mint most
|
|
|
mnorberto |

Érdeklödő
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Szer. Dec. 23, 2009 4:50 pm
Hozzászólás témája:
|
 |
...Sőt! A .net frameworkot feltelepítettem, így a creator instalálása is sikerült.
Csak a .sup fájlt nem akarja b ívni a program, kiírja hogy "nem megfelelő a bementi karakterlánc formátuma!" Ezek szerint ez is csak .sup fájllá tud konvertálni, vissza már nem...?
|
|
|
dvdX |

Site Admin
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Vas. Dec. 27, 2009 10:31 am
Hozzászólás témája:
|
 |
Elvileg tudja, azt ahogyan neked kellene, eléképzelhető, hogy maga az adott fájl nem tetszik neki.
Elképzelhető, hogy a Subrip-es megoldás marad csak: http://dvdx.hu/index.php?Itemi.....;task=view
_________________ Üdvözlettel dvdX
Kérlek ne küldj privát üzenetet DVD-és dologgal kapcsolatban!
Nyugodtan kérdezz a Fórumon.
További info
|
|
|
Beya |

Érdeklödő
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Szer. Dec. 30, 2009 8:55 pm
Hozzászólás témája:
|
 |
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, mert biztos olyat kérdezek, ami már valahol le van írva, de külön témát nem találtam rá, és a kereső sem dobott ki megfelelő választ.
Ezen bevezető után szerényen érdeklődnék, hogy DVD-ről hangot hogyan tudok egyben lerippelni? A DVD-n se menü, semmi egyéb nincs, mert egy VHS felvétel, de van jobb minőségű angol dvdrip-em, és arra szeretném rávarázsolni a magyar hangot.
Előre is köszönöm a választ!
|
|
|
dvdX |

Site Admin
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Csüt. Jan. 07, 2010 10:58 am
Hozzászólás témája:
|
 |
|
|
Beya |

Érdeklödő
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Szomb. Márc. 13, 2010 5:06 pm
Hozzászólás témája:
|
 |
Sziasztok!
Köszönöm az előző segítséget. Újabb problémám akadt. Van egy menüs DVD filmem. Mikor elindítom, akkor végigfuttatja a teljes menüt, almenüt, majd megáll, és a filmet nem tudom elindítani. Hogy tudnám úgy megszerkeszteni, hogy megmaradjon a menü, de rendesen funkcionáljon?
|
|
|
dvdX |

Site Admin
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 19, 2010 10:25 am
Hozzászólás témája:
|
 |
|
|
Beya |

Érdeklödő
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Szomb. Ápr. 24, 2010 8:57 am
Hozzászólás témája:
|
 |
Még semmit sem próbáltam. Köszi, ránézek erre a progira, remélem egyszerű a használta.
|
|
|
goodboy84 |

Érdeklödő
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Vas. Okt. 17, 2010 9:37 am
Hozzászólás témája:
|
 |
Sziasztok.
Nemrégiben letöltöttem 1 filmet ami 1 Iso file.mérete : 4,73 gb amit nem tudok kiírni dvd re mert tul nagy.Azt szeretném megkérdezni hogy az ilyet mivel lehetne 1 átkonvertálni kisebbre hogy ki lehessen égetni egy 4,7 g.dvd re. és ne kelljen 2 dvd re.Nero 7 es programmal ez lehetséges?Ha igen hogyan?
Vagy esetleg más progi ami erre alkalmas?
"DVD Fab platinummal sikerült megnyitnom,de ott se menü,se feliratok,se más nyelv nincs.csak a mérete nagy.
Köszönöm.
_________________ GOODBOY
|
|
|
sityuka |

Versenyző
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Kedd. Nov. 23, 2010 11:12 pm
Hozzászólás témája:
|
 |
goodboy84 írta: |
Sziasztok.
Nemrégiben letöltöttem 1 filmet ami 1 Iso file.mérete : 4,73 gb amit nem tudok kiírni dvd re mert tul nagy.Azt szeretném megkérdezni hogy az ilyet mivel lehetne 1 átkonvertálni kisebbre hogy ki lehessen égetni egy 4,7 g.dvd re. és ne kelljen 2 dvd re.Nero 7 es programmal ez lehetséges?Ha igen hogyan?
Vagy esetleg más progi ami erre alkalmas?
"DVD Fab platinummal sikerült megnyitnom,de ott se menü,se feliratok,se más nyelv nincs.csak a mérete nagy.
Köszönöm. |
DVD Shrink-et ajánlom de jó az általad leírt DVD Fab is.
üdv.
|
|
|
drkollar |

Érdeklödő
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Kedd. Márc. 22, 2011 10:02 am
Hozzászólás témája:
|
 |
Sziasztok!
Hiába töltöttem le a Sony Vegas magyarított változatát (is) a tag oldalról,
1. nem is a magyarított változat jött le
2. regisztrációs kódot kér, amit nem tudok
3. a másik változat meg jelszót kér.
Hogyan tudok tovább lépni, hogy működjön a program????
köszi!!4
|
|
|
AlBencus |

Érdeklödő
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Kedd. Jan. 01, 2013 7:05 pm
Hozzászólás témája:
|
 |
|
 |
|
Sziasztok!
Hát ahogy látom nincs nagy élet de leírom a problémámat hátha tud valaki segíteni.
Van egy dvd ami 4 20 perces epizódot tartalmaz. 4 nyelv és 8 felirat található rajta. Az egyik hangot szeretném kicserélni magyarra, úgy hogy a menü megmaradjon. A probléma: A VIDEO_TS.IFO-N kívül csak 2 darab ifo fájl van az egyik az a stúdió logója videóhoz tartozik a másik pedig tartalmazza a menü utasításait, a 4 epizódról az infókat és az extra 5 perces videó infóit is, így nem tudom kicserélni mert akkor elszáll a menü. Ráadásul a 4 vob nem teljes epizódokat tartalmaz, hanem az 1. vob az 1. epizódot és a 2.ból 2 percet és így tovább. Valami ötlet? Bármit szívesen fogadok mert szeretném megoldani a dolgot.
Volt egy olyan ötletem, hogy a 4 epizódot egyben demuxolom le mintha egy film lenne és aztán windows intézőbe kicserélem az eredeti 4 vob-bal de ez sem működött, ugyanis az extra video bele van gyúrva a 4. vobba és ha kihagytam és felülirtam őket akkor semmi nem volt képes kezelni dvdshrink az 5. vobot kereste ami sosem volt sehol...
Arra gondoltam hogy DVDRermake Proval kéne rádobni a hangot de nem tudom hogy lehet ugyhogy feladtam.
Remélem tud valaki segíteni!
Üdv;AlBencus
|
|
|
Beállítások - Hozzászólás |
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
BBCode használata engedélyézett
|
9 / 9 oldal .:. Ugrás az oldalra: Előző 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 |
|
|
|