dvdx.hu kezdőoldal  ·  Program leírások  ·  Program magyarosítások  ·  Letöltés  ·  Tesztek  ·  Tréningek, Programok

Fórum kezdőoldal  ·  Gy.I.K.  ·  Keresés  ·  Taglista  ·  Csoportok  ·  Regisztráció  ·  Profil  ·  PÜ olvasásához jelentkezz be  ·  Belépés

Társkereső  
Tartalomjegyzék » Fórum szabályzat, jogoultságok
dvdX Fórum szabályzat!
Ugrás:  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához
dvdX
Site Admin

Site Admin
PC konfigurációja
Hozzászólások: 1648
Csatlakozott: 2005.10.12., Szerda, 12:35
Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás Elküldve: Szer. Szept. 20, 2006 9:37 am     Hozzászólás témája: dvdX Fórum szabályzat!
  Hozzászólás, az előzmény idézésével      
dvdX Fórum szabályzat!

A fórumon a hozzászólási lehetőség, csak regisztrálás után oldható meg, azaz kérdezési, illetve bármilyen válasz küldési lehetőség ezek után vehetőek igénybe.
A regisztációhoz a csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelezőek! - Felhasználónév, Email-cím, Jelszó, Jelszó megismétlése, Érvényesítő kód, Operációs rendszer, Alaplap-processzor, Merevlemez, DVD/CD, Memória.

A kért adatok nem kerülnek ki harmadik félhez, azaz biztonságban tudhatod az adataidat, viszont a PC Konfiguráció rész publikusan elérhető bárki részére.

Fórumszabályzat:

01.
Nem lehet közzé tenni sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan tartalmat, illetve anyagot, mely törvényt sért. Ezek melett nem engedélyezett semilyen politikai megnyilvánulás, és nézet közzététele, szexuális,
pornográf anyagok, írások, képek, videók közzététele is tilos! Mivel ez egy nyilvános fórum, ezért olyan anyagot sem küldök, mely ellentétes az általános közízléssel.
Nem lehet sértegetni, lebecsmérelni, megalázni bármely fórum felhasználóját, mert ő esetlegesen kevesebbet tud. Emlékszel arra amikor elkezdted a DVD Buherálást?

02.
Megkérek minden felhasználót, hogy a fórumon, ne tegyen közzé illegális tartalmú linkeket, hozzászólásokat. Többek között semmilyen illegális tartalmú leírást, cikket sem lehet közzé tenni.
dvdX Tippek-Trükkök weboldal közössége, semmilyen formában nem támogatja az illegális filmterjesztést, és a jogtalan szoftver felhasználást! Tilos serial számokat, crack fájlokat feltüntetni, még linkelési formában is. Minden ami a Büntető Törvénykönyv hatálya alá esik, egyértelmüen nem tehető meg. Valamint a más weboldalakról származó képek, írások, anyagok publikálása a dvdX Fórumon a Szer
zői jog érdekében, csak is az adott honlap feltéteei melett tehető meg.

03.
Tilosak az olyan hozzászólások, amelyek sértik a dvdX Tippek-Trükkök elveit, és nézeteit. A dvdx.hu honlap elsődlegesen a felhasználók érdekeit nézve, mindent megtesz, hogy legjobb körülmények között fórumozhassanak, ezért bármely hozzászólás moderálható, vagy törölhető.

04.
Feleslegesen ne kérdezz, ha van már a kérdésedre válasz. Azaz kersess elösször, dvdX Fórum keresőjével: http://forum.dvdx.hu/search.php
Kérlek a megfelelő támakörben kérdezz, és nyisd meg a topikot.
Ha kérdezel, ne használj sürgető szavakat, és ne használj olyan szavakat, hogy sürgös, fontos, most, stb. A fórumon a válaszadók, a szabadidejükben segítenek, ezért légy tekintettel erre. Ha esetlegesen hibát látsz a hozzászólásodban a "szerkeszt" gombbal korrigálhatod. Semmikép ne crosspostingolj, azaz a témád mindig csak egy fórumba legyen feltéve! A kérdéseid legy
enek érthetőek, azaz ne csak egy-két szóból álljon, vagy smiley-ket használj. Ha tudsz valamilyen kérdésre választ, segíts, hogy mások is könnyedén tudjanak bánni a DVD filmekkel.

05.
Ne spammelj és ne hirdess oldalakat a fórumokban! Felesleges is, mert az egész dvdX Fórum linkjei nofolow-osak (rel="nofollow"). Ne reklámozz cégeket és szolgáltatásait. A linkelés kizárólag csak a felhasználók érdekében történhet, ami például egy program leírásra, tutorialra mutathat. A profilodban, és az aláírásodba beteheted a weboldalad elérhetőségét, de ezt nem viheted tulzásba, maximum 2 honlap linkelés lehetséges.

06.
Sok sikert minden fórumozónak, és sok szerencsét a DVD Buheráláshoz! Nyugodtan vedd fel a kapcsolatot az egyik Adminisztrátorral ha nem értesz valamit a szabályzatban.
Ha viszont nem értesz egyet a dvdX Fórum szabályzatával, úgy kérlek látogass el egy másik weboldalra.

További információkat találhatsz még ITT:
http://dvdx.hu/index.php?optio.....Itemid=101
_________________
Üdvözlettel dvdXKérlek ne küldj privát üzenetet DVD-és dologgal kapcsolatban!
Nyugodtan kérdezz a Fórumon.
További info
Privát üzenet küldése Felhasználó profiljának megtekintése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Felhasználó Pc konfigurációja


PC konfigurációja
Hozzászólás Elküldve: Szer. Szept. 20, 2006 9:37 am     Hozzászólás témája:
       


Felhasználó Pc konfigurációja

Beállítások - Hozzászólás


Hozzászólások megtekintése:

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

BBCode használata engedélyézett
.
1 / 1 oldal .:. Új téma nyitása Hozzászólás a témához

SEO


Copyright © 2005-2012 dvdx.hu Minden jog fenntartva!