|
 |
FLAC/LOOSLEES
|
 |
|
|
|
TheD |

Érdeklödő
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Szer. Júl. 14, 2010 7:54 pm
Hozzászólás témája: FLAC/LOOSLEES
|
 |
|
 |
|
Sziasztok!
Igazából nem találtam a kérdésemre választ sem a leírások között sem a fórumon és mivel nem láttam még ilyen topicot ezért nyitottam egyet.
Esetleg ha mégis van ilyen akkor sorry, töröljétek.
Szóval már évekkel ezelőtt is szemezgettem ezzel a formátummal, és mikor először töltöttem ilyet elkapott a mámor a magas bitrate és a sokkal szebb hangzás miatt. Aztán túl bonyolultnak találtam a kiírását és mindig töröltem gépről. Maradtam a 320kb/s-nél. De most már eljött az ideje a váltásnak.
A kérdésem az lenne, hogy az ilyen zenéknek a formátuma az flac. Ezt nem játsza le a hifi csak úgy ha kiírom cdre.
Hogy kell ezt csinálni akkor?
Azt is hallottam, hogy az se mindegy milyen sebességgel írom ki, az 1x sebesség ajánlott, ez igaz?
A cd se mindegy milyen azt mondják. A Plextor cd-t olvastam valahol mert azt lehet 1x-en írni. Ezzel mi a helyzet? Más cd nem is jó akkor?
Gondolom elsőnek át kell konvertálni a flac file-okat a gépen audió cd formátumba. Szóval semmit nem tudok hogy kell kiírni milyen cdre milyen sebességgel mivel kell átkonvertálni hogy lejátsza a hifi.
Aki tud kérem segítsen.
szerkeszt:
a kiírás megvan, csak egy plugin kellett nerohoz.
most azt nem tudom, hogy a hifi nem ír tracklistet, ezt hogy kell hogy a hifi írjon tracklistet?
_________________ TheD
|
|
|
|
Elküldve: Szer. Júl. 14, 2010 7:54 pm
Hozzászólás témája:
|
 |
|
|
Beállítások - Hozzászólás |
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
BBCode használata engedélyézett
|
1 / 1 oldal .:. |
|
|
|