|
 |
DVD menű szerkesztés(rsm)
|
 |
|
A megváltó |

Érdeklödő
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Kedd. Nov. 10, 2009 12:29 pm
Hozzászólás témája: DVD menű szerkesztés(rsm)
|
 |
Üdv mindenkinek!
http://kepfeltoltes.hu/view/09.....es.hu_.jpg
A fent látható képen lenne a problémám , méghozzá az hogy a VTSM 2 menűből kiadva a resume film(RSM) parancsot akkor ha a VTST ben lévő filmeket akarja folytatni , pedig a főfilmet kellene neki folytatni. Az RSM parancs mindig a megkezdett filmet akarja folytatni, akkor hogy tudom megoldani , hogy a főfilmet folytassa(VTST1,1)Pgceditben.
Előre is köszi.
|
|
|
|
Elküldve: Kedd. Nov. 10, 2009 12:29 pm
Hozzászólás témája:
|
 |
|
|
dvdX |

Site Admin
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Pént. Nov. 13, 2009 12:38 am
Hozzászólás témája:
|
 |
|
|
A megváltó |

Érdeklödő
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Hétf. Nov. 16, 2009 1:21 pm
Hozzászólás témája:
|
 |
Feltettem ott is a kérdést és megoldották
A választ bemásolom ide is hátha valaki még elolvassa
A megoldás csak az lehet, ha VMGM-be kimész, és onnan vissza a VTS1-be.
|
|
|
dvdX |

Site Admin
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Kedd. Nov. 17, 2009 5:18 pm
Hozzászólás témája:
|
 |
Köszi szépen, hogy megosztottad a választ.
_________________ Üdvözlettel dvdX
Kérlek ne küldj privát üzenetet DVD-és dologgal kapcsolatban!
Nyugodtan kérdezz a Fórumon.
További info
|
|
|
fórumozó |

DVD Mahinátor
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Vas. Feb. 14, 2010 1:36 pm
Hozzászólás témája: Foto DVD-hez menü szrkesztés
|
 |
Szervusztok!
A közelmúltban írtam egy foto video lemezt a VSO PhotoDVD 2.9.6.1 programmal. Az összeállítást úgy készítettem elő, hogy a képeket tematikusan könyvtárakba rendeztem és a könyvtárak fölé egy főkönyvtárat raktam. A programba ezt a főkönyvtárat hívtam be.
A tematikusan összetartozó képcsoportokat fejezet kijelöléssel próbáltam csoportosítani (összesen 6 fejezet).
A lemezt megírtam és asztali lejátszón lejátszottam. Az a gondom, hogy se menü, se fejezetcímek nem jelennek meg a DVD-n. A menü szerkesztésre egyébként nem találtam opciókat a programban.
Szeretnék utólag menüt szerkeszteni. Jelenleg van egy Video_TS könyvtár a szokásos tartalommal a lemezen és külön a merevlemez munkakönyvtárában is. Melyik videoszerkesztő programmal lehet egy megírt videóhoz menüt és fejezetcímeket rendelni?
_________________ Üdvözlettel: fórumozó
|
|
|
baratz |

Érdeklödő
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Csüt. Feb. 18, 2010 10:09 am
Hozzászólás témája:
|
 |
Üdv mindenkinek!
mkv-ból tömöritek dvd-be convert x to dvd progival. Eddig minden ok volt, de most valamiert tomorites kozben megall. Valojaban az mkv faljt nezve lehet latni hogy ott ahol a tomorites megall egy bizonyos resznel megmozdul a kep, mint ha savvaltast latnak dvd-n csak sokkal gyorsabb. Napok ota probalok valami megoldast talalni, de eddig sikertelenul. Ha valaki tud valami megoldast, elore is koszonom.
|
|
|
dvdX |

Site Admin
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Pént. Feb. 19, 2010 4:38 pm
Hozzászólás témája: Re: Foto DVD-hez menü szrkesztés
|
 |
|
 |
|
fórumozó írta: |
Szervusztok!
A közelmúltban írtam egy foto video lemezt a VSO PhotoDVD 2.9.6.1 programmal. Az összeállítást úgy készítettem elő, hogy a képeket tematikusan könyvtárakba rendeztem és a könyvtárak fölé egy főkönyvtárat raktam. A programba ezt a főkönyvtárat hívtam be.
A tematikusan összetartozó képcsoportokat fejezet kijelöléssel próbáltam csoportosítani (összesen 6 fejezet).
A lemezt megírtam és asztali lejátszón lejátszottam. Az a gondom, hogy se menü, se fejezetcímek nem jelennek meg a DVD-n. A menü szerkesztésre egyébként nem találtam opciókat a programban.
Szeretnék utólag menüt szerkeszteni. Jelenleg van egy Video_TS könyvtár a szokásos tartalommal a lemezen és külön a merevlemez munkakönyvtárában is. Melyik videoszerkesztő programmal lehet egy megírt videóhoz menüt és fejezetcímeket rendelni? |
Szia fórumozó,
Egyszerű...
Kiszeded a filmet, azaz fotó dvd összeállítást DVD Shrinkkel. Azaz kicsontozod a maradék menüt, selejt dolgokat, majd...
A TMPEG DVD Authorban betudsz hívni DVD strukturát is, és ott csinálsz neki menüt.
ui: bocs a késői válaszért...
További info
|
|
|
dvdX |

Site Admin
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Pént. Feb. 19, 2010 4:40 pm
Hozzászólás témája:
|
 |
baratz írta: |
Üdv mindenkinek!
mkv-ból tömöritek dvd-be convert x to dvd progival. Eddig minden ok volt, de most valamiert tomorites kozben megall. Valojaban az mkv faljt nezve lehet latni hogy ott ahol a tomorites megall egy bizonyos resznel megmozdul a kep, mint ha savvaltast latnak dvd-n csak sokkal gyorsabb. Napok ota probalok valami megoldast talalni, de eddig sikertelenul. Ha valaki tud valami megoldast, elore is koszonom. |
Szia baratz,
Elképzelhető, hogy valami hiba van az mkv fájlban.
Ezt póbáltad? http://www.mkv-to-dvd.com/MKV-to-DVD.html
További info
|
|
|
fórumozó |

DVD Mahinátor
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
Elküldve: Vas. Feb. 21, 2010 7:22 am
Hozzászólás témája: Re: Foto DVD-hez menü szrkesztés
|
 |
""Szia fórumozó,
Egyszerű...
Kiszeded a filmet, azaz fotó dvd összeállítást DVD Shrinkkel. Azaz kicsontozod a maradék menüt, selejt dolgokat, majd...
A TMPEG DVD Authorban betudsz hívni DVD strukturát is, és ott csinálsz neki menüt. :)
ui: bocs a késői válaszért...""
Szia dvdX!
Köszönöm a sokadik segítséget! Ami pedig a válaszod "késését" illeti, semmi okod mentegetőzni.
_________________ Üdvözlettel: fórumozó
|
|
|
Beállítások - Hozzászólás |
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
BBCode használata engedélyézett
|
1 / 1 oldal .:. |
|
|
|